pühapäev, 22. jaanuar 2017

MTÜ Libatse külaselts



8. jaanuaril toimus meie küla koosolek. Koosoleku päevakorras olid MTÜ Libatse külaseltsi loomine, põhikirja vastuvõtmine ja arutelu teemal: milliseid sündmusi, tähtpäevi ja õppepäevi võiksime korraldada 2017. aastal.
Selgituseks niipalju, et seni on toimunud paljud sündmused (laat, jaanipäev, Heade Mõtete klubi jne) MTÜ Kolmas Võimalus ettevõtmisel. Kuna MTÜ Kolmas Võimalus nime all on ka muid tegevusi peale Libatse küla arendamise, tekkis mõte luua päris oma külaselts, mis tegeleks ainult Libatse ja ümberkaudsete külade arendamisega.
Koosolekust osavõtjaid ei olnud küll palju, kuid MTÜ Libatse külaselts sai asutatud.
Lisaks võtsime vastu otsused, mida püüame täita juba alanud aasta jooksul:
2017. aasta eesmärk on luua mänguväljak lastele;
jätkame Heade Mõtete Klubiga;
korrastame külaplatsi;
korraldame kevadlaada;
korraldame jaanipäevapeo koos romuralli ja öölaadaga;
tähistame muinastulede ööd;
korraldame jõuluballi. 
Külaselts tahab ka 2017. aastal seista selle eest, et Libatse kandi rahval oleks põhjust oma kodudest välja tulla ja ühiselt aega veeta ning muuta oma elukeskkond kaunimaks. Hindame väga uusi mõtteid, ettepanekuid ning mis tahes vormis panust, et oma küla hoida ja edendada.
Aktiivsemalt külaellu panustada soovival Libatse kandi elanikul on võimalus astuda Libatse külaseltsi liikmeks, seega: OOTAME KÕIKI SOOVIJAID LIBATSEST JA LIBATSE KANDIST ASTUMA MTÜ LIBATSE KÜLASELTS LIIKMEKS.
Liikmeks astumiseks:
Tutvu palun seltsi põhikirjaga ning täida liikmeks astumise avaldus kas arvutis või käsitsi (avalduse saab täita ka raamatukogus või kontakteerudes Heleriga).
Saada avaldus digitaalselt allkirjastatult või koos tavaallkirjaga skanneeritult aadressile: libatse.kylaselts@gmail.com  või too see Libatse raamatukokku või Heleri kätte.
Tasu liikmemaks 10.- eurot ülekandega MTÜ Libatse külaselts arveldusarvele : EE451010220259063228
OODATUD ON KÕIK ETTEPANEKUD, HEAD IDEED JA MÕTTED.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar